po przejściu singla chciałem sobie sprawdzić multiplayer, ale niestety nie ma żadnego serwera online, a gdy sam zahostowałem serwer publiczny, to nikt się nie dołączał. widziałem przez chwilę jakiś jeden serwer z pingiem 300, ale nie dało się do niego dołączyć (jakiśtam błąd o NAT'cie).
poza tym -- obsługa gamespy'a to chyba jakiś żart, spróbowałem zainstalować to badziewie zwane GameSpy Arcade z nadzieją że może tam znajdę serwery do gry, a się okazało, że program nawet nie potrafi wykryć necrovision na dysku. gg.
Wysłany: 2009-03-10, 23:23
Ja dostałem grę dopiero dzisiaj (no, w końcu to preorder ).
Także próbowałem multi i nic nie znalazłem, ale zapewne dlatego, że my mamy wersję nowszą niż zachodnie 1.0... mam nadzieję.
BTW Stawianie serwera działa bez problemu.
ale nie ma opcji dołączyć, bo choć gra ta sama i ta sama wersja, piszę , że "ktośtam się nie połączył bo wtyczka Nv 1.02 jest w innej wersji". chciałem screena zrobić ale w multi się nie da.
_________________ Better to die for the NVN Forum than live for yourself
Ja dodam, że Print Screen nie działa też podczas gry. Chciałem zrobić zdjęcie easter egga z Tolkienem, ale niestety w schowku (pamięci komputera) niczego nie było, gdy wyszedłem z gry.
Czy jest może jakiś inny sposób na robienie screenów?
_________________ There is nothing in this world worth believing in...
próbowaliśmy z M'cinem pograć online (mamy te same wersje gry od cenegi) i były błędy przy łączeniu się (coś o wtyczce Nv 1.02 oraz jakieś błedy z NAT'em), chociaż serwer wykrywało... trochę słabo jak na kompletny produkt wypuszczony na rynek. czekamy na jakieś porady od developerów.
p.s. graliśmy przez hamachi więc nie było mowy o blokadach portów.