Wysłany: 2009-07-20, 22:37 Zapowiedziano NecroVision: Lost Company
Mamy doskonałą wiadomość dla wszystkich maniaków NecroVision. Światowy wydawca gry - rosyjska firma 1C Company zapowiedziała, że na targach gamescom przedstawi kolejną odsłonę 'NekroWizji'. Za Necrovision: Lost Company, bo tak ma się nazywać sequel odpowiedzialna jest ekipa z TheFarm51. Tak więc możemy być pewni, że kontynuacja nas nie rozczaruje. Zapewne ponownie przyjdzie nam stawić czoła hordom przeciwników używając różnorakiego uzbrojenia i stosując wymyślne combosy. Na brak pomysłów nie powinniśmy narzekać.
Niestety na chwilę obecną nie mamy więcej informacji. Musimy się uzbroić w cierpliwość - już za około miesiąc powinniśmy wiedzieć nie co więcej na ten temat.
hah brzmi niezle lecz wydaje mi sie ze to jeszcze nie czas aby zacierac rece :P
zanim sie "podjaram" na kolejne necrovision poczekam na wiecej informacji =D
Dawno już nie zaglądałem na forum a tu proszę jaka miła niespodzianka
Prawdę mówiąc w kampanii single player w NecroVison bawiłem się lepiej lepiej niż w najnowszym Wolfensteinie (nie ma jak te tony wrogów - w tym genialne bitwey typu horda zombie + kilka trolli/wampirycznych bestii) w związku z czym czekam na kolejną część z niecierpliwością
Co do multi - niestety sytuacja jest jaka jest, ale mam nadzieję, że w następnej części wszystko będzie chodzić jak trzeba.
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy!