Wysłany: 2009-02-25, 00:47 Konkurs - Fire in the Hole!
UPDATE!
Do puli nagród dorzucamy pudełko Necrovision!
Z okazji zbliżającej się polskiej premiery Necrovision mamy dla Was iście wybuchowy konkurs... i to dosłownie. Mianowicie do wygrania jest replika niemieckiego granatu ręcznego (skala 1:1) z wygrawerowanym logiem gry, obejrzeć go można tutaj.
Aby wziąć udział w zabawie wystarczy skomentować screenshot podany post poniżej. Może to być w formie podpisu, dialogu tudzież dorobienia 'komiksowych dymków' na obrazku. Na Wasze zgłoszenia czekamy do piątku 6 marca 13 marca do godziny 19, po tym czasie opcja dodawania postów w tym temacie zostanie zablokowana. Następnie w ciągu najbliższych dni ekipa TheFarm 51 wyłoni najciekawszy komentarz, a tym samym laureata konkursu. Liczymy na Waszą pomysłowość oraz poczucie humoru.
Informujemy, iż każda osoba może tylko jeden raz skomentować screena, większa ilość będzie po prostu ignorowana. W zabawie nie może brać udziału redakcja necrovision.com.pl oraz ich rodziny. Obrazek oraz przykładowe zgłoszenie zostało przedstawione post niżej.
Tekst przykładowego zgłoszenia... 1..2..3.... tekst przykładowego zgłoszenia
-------------------
Oczywiście można komentować pomysły użytkowników, dlatego też prosimy aby zgłoszenie zawierało ze sobą powyższego screenshota. Potrzebny do tego kod to:
Kod:
[img]http://necrovision.com.pl/nvs2.jpg[/img]
W ten sposób będzie nam łatwiej rozróżnić dyskusje od konkursowych postów. W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji :)
Postanowilem rowniez wziasc udzial w konkursie ale bardziej dla funu ale jezeli nikomu nie przeszkadza to chetnie przygarne sobie ten granat xD
[img][/img]
W sumie nigdzie nie zostało napisane, że przypisy mają być w realiach Wielkiej Wojny.
Równie dobrze można je opisać z punktu współczesnego, jak też starożytnego.
Możliwości są nieograniczone.
_________________ There is nothing in this world worth believing in...
Tzn jeśli dobrze zrozumiałem to można zrobić co się chce z tym screenem? :D Tylko żeby miało jakiś sens i podpis? Bo doczytałem tylko to:
neoXs napisał/a:
Może to być w formie podpisu, dialogu tudzież dorobienia 'komiksowych dymków' na obrazku.
A dlatego że nie ma tam dopisku "lub cokolwiek z wykorzystaniem tego screena" to pytam żeby wszystko było jasne dla mnie bo tak zaprzepaścić szansę na replikę granatu to nie wypada ^^
Tzn jeśli dobrze zrozumiałem to można zrobić co się chce z tym screenem? :D Tylko żeby miało jakiś sens i podpis?
Można dodać zwykły podpis pod obrazkiem. Zmienić go w komiks jak koledzy powyżej lub też inną rzecz pod warunkiem, że zostanie zachowany oryginalny obrazek.
_________________ The enemy of your enemy is your friend...
Aliens vs Predator