Wysłany: 2009-03-22, 12:47 Rozwiązanie konkursu Fire in the Hole
Nadszedł czas aby ogłosić wyniki konkursu, który rozpoczęliśmy około 3 tygodnie temu. Przypomnijmy, że zabawa polegała na skomentowaniu, zmodyfikowaniu wybranego przez nas obrazka. Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w konkursie i zachęcamy do uczestnictwa w tego typu przedsięwzięciach w przyszłości.
Bez zbędnego przedłużania, laureatem konkursu Fire in the Hole zostaje użytkownik o loginie: MCaleb, zwycięską pracę można zobaczyć tutaj.
Do zwycięzcy zgłosimy się na PW w celu ustalenia przesyłki nagrody - repliki granatu wraz z logiem gry + pudełko Necrovision.
Gratulujemy!
Udowodniono naukowo, że żonglowanie powoduje około 3% przyrost mózgu na masie
A teraz do rzeczy - gratulacje MCaleb :D Wstaw na forum zdjęcie z granacikiem
Co prawda zacząłem od dwójki, lecz ani jej, ani jedynki nie dane mi było skończyć. Mimo to uwielbiam tą postać i stąd pobrałem sobie nick.
Mirai, czy tam M, to już całkowicie oddzielna historia i wolałbym jej nie opowiadać.
Ale offtopuję, więc kończę ten wątek. W razie dalszych pytań pozostaje droga prywatna.
A żonglować będę, dopóki sąsiedzi nie będą mieli dość odgłosu upadających raz po raz granatów. ;)
_________________ There is nothing in this world worth believing in...